dimecres, 20 de febrer del 2019

EXTRA! EXTRA! PERIODISTA A L'ESCOLA


Avui a la classe de 6é de primària hem tingut una visita inesperada però molt profitosa. Ens ha visitat Íngrid, del diari digital “La Veu”, creadora de l'article «Dones i xiquetes a la ciència» (https://www.diarilaveu.com/dones-cientifiques-omplin-activitats-11-febrer-visibilitzar-i-trencar-barreres)

Aquesta agradable sorpresa ens ha servit per aprendre a organitzar millor el nostre  ràdioblog.
Al diari separen les seccions en 9 categories:



Ens ha ensenyat a distribuir el treball de manera que el ràdioblog millore i ens puguem convertir en futurs periodistes.
Ella ens conta que va acomplir el seu somni després de que esclatara la crisi. Aquesta experiència a més d’ensenyar-nos a distribuir bé el treball del ràdioblog, ens ensenya que mai és massa tard per acomplir un somni.
Ens ha paregut una visita molt interessant que ens ajudarà en un futur i ara sabem més envers el periodisme i els nostres treballs milloraran de debó.
Ens va explicar que tenia molts temes a triar, però que sempre li havia agradat el periodisme i va lluitar fins que ho va aconseguir.
La Pinya Morada amb Íngrid



I quin es el teu somni?


2 comentaris:

Anònim ha dit...

ole ole...que bonic!!!

Nadala ha dit...

Pense que el treball d'una periodista és molt enriquidor i dinàmic. Segur que us ha agradat molt l' experiència de conéixer-la en persona.