dimecres, 6 de febrer del 2019

PRESENTACIÓ INFORMATIUS




Hola a tots els oients, som la Pinya Morada i aquest és el nostre ràdio-blog. En aquest ràdio-blog anem a pujar notícies d’actualitat, sobretot les menys conegudes per a que tothom puga tindre accés a la informació més actual. Abans de començar però presentarem a tots els que fan possible el ràdio-blog.

1.A Maquetació estan Alfons, Pau Carreras i Noèlia, que s’encarreguen de dissenyar el blog

2.En Societat-món estan Aina, Mireia i Guille, que s‘encarreguen de presentar-nos les tradicions i festes del món.

3. En la secció de Medi Ambient estan Lucia Tordera, Marc Rivera i Marcos. Aquesta secció tractarà temes relacionats amb la natura.

4. En l'apartat d'Esports trobarem a Sandra, Adrià Ribera i Emma, aquests s'encarregaran d'informar-nos sobre totes les competicions i partits del moment.

5. La gent d'Oratge s'encarregaran de comunicar-nos el temps i les informacions relacionades amb el clima. En aquesta secció trobem els companys Pau Sòria, Lucia Contreras i Nelo.

6. En les Notícies d’Informació Escolar (Escola Gavina) trobarem els companys Ona, Blanca, Pau Roma i Sergi. Aquesta secció ens mantindrà informats sobre l’actualitat més inmediata de l’escola.

7.En la secció de Cultura trobem a Carla, Andreu i Màxim que ens parlaran sobre els aspectes culturals i regionals que passen al món.

8. Per últim el nostre company Franc, la nostra companya Lia i un servidor, Adrià Chardí estem al grup d’Informatius on tindrem totes les notícies al vostre abast.



Esperem de tot cor que pugueu gaudir amb aquesta proposta de projecte que ens il·lusiona tant fer com que vosaltres el llegiu i escolteu. Moltes gràcies a thotom.


Adrià, Franc i Lia




PRESENTACIÓ DE CULTURA




Bon dia! Som Carla, Andreu i Màxim. Nosaltres ens encarreguem d’informar-vos sobre els aspectes culturals que ens afecten com a escola, la secció s’anomena “cultura”. En aquesta secció podreu trobar entrevistes a cantants, grups de música, escriptors... També podreu informar-vos de les pel·lícules que es van estrenant en 2019, o algunes altres que ens semblen meritòries de ser recomanades. Com estem a Picanya vos informarem també d’algunes festes pròpies del poble per si us interessa assistir. Si us agrada la secció també podreu veure aquells monuments els quals considerem que són importants i emblemàtics per al poble. Esperem que aquesta secció us resulte interessant i us agrade tant llegir-la i escoltar-la com a nosaltres fer-la.